Om oss

Perad AB importerar och säljer lek- och parkutrustning från Italien. Italiensk design slår det mesta och mycket av råvarorna som används i utrustningen kommer från Svenska skogar. Det innebär Svensk kvalitet i kombination med Italiensk design. 

Perad AB vill erbjuda något mer ​än andra leverantörer. Då menar vi inte bara våra produkter utan även de mervärden som produkterna står för. Vi anser att lek skall vara till för alla barn, även barn med funktionsvariationer.

Därför arbetar vi med Holzhofs sortiment. Därför sponsrar vi RBU, riksförbundet för rörelsehindrade barn och ungdomar. Holzhof har ett av marknadens bredaste sortiment av tillgänglighetsanpassad lekutrustning som dessutom är fantasifullt designad med många roliga färger och spännande lösningar. All lekutrustning är givetvis godkänd enligt EN 1176 och 1177 samt tüv-godkänd.

Helios arbetar med olika material, metall, betong och trä. Designen är allt från stram elegans till lekfull fantasi. Här hittar du allt du behöver för att möblera ditt uterum.

Miljöpåverkan är väldigt viktigt för oss när vi väljer vilka leverantörer vi samarbetar med. Allt virke, både i lekutrustning och möbler är PEFC- och FSC-certiferat och övrigt material som används i utrustningen är till stor del 100% återvinningsbart.